Logo

Egoistens jomfruhummer à la nage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Egoistens jomfruhummer à la nage

Hele processen må kun tage 5 minutter, så alle ingredienser skal ligge klar på bordet inden start, og den skal laves, sekunder før den serveres, da syren ellers vil farve den friske dild militærgrøn!

# Ingredienser 

5 friske jomfruhummerhaler
1 skalotteløg
5 g smør
2 cl hvidvinseddike
1 dl hvidvin
½ dl cremefraiche 38%
10 g gulerod
10 g porre
2½ g arametang
dild
5 dråber citronsaft
1 knsp. flormelis

* Tilberedning 
Tag 5 friske jomfruhummerhaler ud af skallerne og fjern tarmen ved at skære langs med ryggen ned til den sorte streng og skylle rent.

Snit 1 skalotteløg fint og sauter det let i 5 g smør.
Tilsæt 2 cl hvidvinseddike og kog op i et minut.
Til­sæt 1 dl hvidvin og ½ dl cremefraiche 38%.
Kog saucen igennem i et minut.

Kom jomfruhummer­halerne i, vend rundt et par gange.
Tilsæt fin julienne (tynde strimler) af 10 g gulerod, 10 g porre og 2 ½ g arametang.
Drys med fintskåret dild og rør 5 dråber citronsaft og 1 knsp. flormelis i med en stegegaffel eller lig­nende.
Server straks i en varm, dyb tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her