Logo

Agurkesalat med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter yoghurt naturel
1 agurk (ca. 400 g)
½ spsk groft salt
3 spsk cremefraiche 18%
1 lille knust fed hvidløg
Friskkværnet peber
Pynt: Agurk

Hæld yoghurten op i et kaffefilter, og lad den dryppe af i ca. 1 ½ time. Skræl agurken og skær den i skiver.

Læg agurkeskiverne i en skål og bland dem med salt.

Lad dem trække i ca. ½ time.

Rør den afdryppede yoghurt med cremefraiche og hvidløg.

Skyl agurkeskiverne flere gange i koldt vand.

Vrid dem let i et klæde og vend dem i yoghurtdressingen.

Smag salaten til med peber og stil den koldt til serveringen.
 

Tips: Server fx salaten til farsretter eller stegt lam.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her