Logo

Porsesnaps - Porsedram

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blade af porsebusk
Brøndum snaps
 
Bladene af porsebusken plukkes i maj-juni, når de er lysegrønne.
Senere på sommeren bliver smagen mere kraftig, men kan dog stadig bruges. Fyld et syltetøjsglas med ⅓ blade (friske eller tørrede).
⅔ snaps (Brøndum) hældes over.
Lad det trække i 14 dage, hvorefter det filtreres.
Fortyndes i forholdet 1:10.
Nylavet er essensen grøn, senere bliver den gullig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her