Logo

Jacobs Julegløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kanelstænger
25 kryddernelliker
1 ingefær
1 kardemomme
1 pommeransskal (min. 1 spsk )
½ flaskemørk rom - gerne en Hansen rom
3-4 flasker rødvin
evt. portvin 1-3 flasker
sukker
rosiner
mandler

Lad krydderierne trække i et lukket glas sammen med rommen i 1 uge eller til den nu skal bruges. Filtrer. Bland filtratet med rødvin, sukker, rosiner og mandler. Tilsæt så meget portvin som du synes du vil (har råd til). Husk lykken er ligefrem proportionel med mængden af portvin. (dog max 1 fl. Portvin til 1 fl. rødvin). Det anbefales at bruge en lidt bedre flaske rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her