Logo

Hyldeblomst-champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hyldeblomst-champagne

# Ingredienser

4 l vand
500 g sukker
4 hyldeblomstskærme
1 dl æblecidereddike
1 citron i skiver

* Tilberedning 
 Bland alle ingredienserne og lad dem stå i solen i nogle dage.
Rør rundt en gang om dagen.
Si saften fra og fyld den på flasker med patentprop.
Lad dem stå utillukkede i solen i endnu 2 dage.
Luk flaskerne og stil dem mørkt og køligt i 1 uge.
Server drikken velafkølet, men luk flaskerne forsigtigt op ... det kan bruse over. 
Opbevar flaskerne køligt.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
15413-07-2010 09:16:01 madABC
Flaskerne skal stå mørkt 1 uge, for at danne brus. Herefter kan de drikkes eller gemmes - hvor lang tid vides ikke endnu - prøv hvis du kan vente ...
15512-07-2010 18:43:23 Marianne Fredsted
Jeg vil lige høre om champagne ikke kan holde sig længere end 1 uge efter flasken er lukket?

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her