Logo

Squashruller med laksefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squashruller med laksefyld

 

Lige nu er squashene rigelige og billige. Prøv at bruge dem til en lille lækker forret eller snack med laksefyld.

Arbejdstid: 30 min. Stege/bagetid: 25 min. 6 personer.

 

#

2 squash à ca. 500 g (evt. 1 gul + 1 grøn)

2 forårsløg

1 spsk saltede kapers

lidt frisk dild

3 spsk olie

250 g varmrøget laks eller fersk laksefilet

1 æg

1 dl rasp (evt. gourmetrasp)

1 dl revet parmesanost

salt og peber

*

 

VASK squashene, og skær 12 flotte tynde, lange skiver heraf brug gerne en mandolin.

Hak resten af squashene.

Rens og hak forårsløgene.

 

Skyl saltet af kapersne, og hak dem lidt.

Skyl og tør dilden, og snit den fint.

 

SAUTER hakket squash og forårsløg i en gryde med 1 spsk olie i ca. 5 min.

Hæld det i en skål, og tilsæt kapers og dild.

Lad det afkøle.

 

MOS den varmrøgede laks med en gaffel.

Skær fersk laks i små terninger på ½ x ½ cm.

Rør det i squashblandingen, og tilsæt ægget.

 

BLAND rasp og parmesan, og tag 2 spsk fra til drys.

Rør resten i fyldet, og smag til med salt og peber.

 

LÆG squashskiverne fladt ud på et skærebræt, og læg en skefuld fyld i den ene ende af hver.

Rul dem sammen og hæft med en tandstikker.

Stil dem op i en lille bradepande med bagepapir.

 

DRYS det sidste af raspblandingen over rullerne, og dryp med 1-2 spsk olie.

Sæt fadet i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her