Har du knapt med tid, men vil alligevel have ordentlig
aftensmad med dejlig smag? Så er disse herlige madder et perfekt forslag.
Aftensmad
• Peberfrugt indeholder betakarotin • Peberrod indeholder bl.a. kalium, fosfor, magnesium og
zink.
Forberedelse 20 min. Tilberedning 5 min. 4 Portioner
# Råvarer til Oste- og skinkemad varm:
½ spsk olie
2 røde peberfrugter
½ tsk tørret oregano
¼ tsk sort peber
½ dl frisk, reven peberrod
300 g let philadelphiaost
8 skiver røget skinke
4 skiver let ristet hvidt brød
* Fremgangsmåde:
1 Tænd for ovnens grill.
Beklæd en bageplade med alufolie.
2 Opvarm olien ved jævn varme på en pande.
Striml og steg peberfrugterne under omrøring ca. 5 min.
Krydr med oregano og peber. Tag panden fra varmen.
3 Bland ⅓
af peberfrugten med philadelphiaost og peberrod.
Bland godt.
4 Smør osteblandingen på skinkeskiverne.
Rul skinken sammen og fæstn dem med tandstikkere.
Læg skinkerullerne på den forberedte plade med
sammenføjningen nedad.
5 Grill skinken til den begynder at få farve, ea 5 min. Vend
en gang.
Læg brødet på tallerkener.
Læg skinken på brødet.
Fordel resten af peberfrugten ovenpå.
Fjern tandstikkerne og server.
Tips & råd
Rist peberfrugterne inden du steger dem. Grill dem så ca. 15
min.
Pak dem i folie. Lad dem køle af.
Træk skindet af og skær kødet i strimler og steg
Steg skinken i stedet for at grille den i ovnen.
Brun skinkerullerne på en teflonpande til de er godt varme,
ca. 5 min.
Vend dem nu og da.
VARIATION: Erstat osten med reven, lagret ost (17%).
PR. PORTION: Energi: Kcal 307 = kJ 1289
Kulhydrat 22 g Protein 21 g Fedt 15 g (44%) Fibre 3 g