Bag en hurtig snack
med pizzadej og pesto. Brug en færdigkøbt dej eller ælt selv en dej sammen det
er hurtigt gjort.
1 rulle færdig
pizzadej
1 lille glas rød
eller grøn pesto
50 g parmesanost
*
Rul dejen ud og læg
den dobbelt på en bageplade med bagepapir.
Prik dejen med en
gaffel og fordel pestoen på dejen.
Riv parmesanosten og
drys det over.
Sæt pladen i ovnen
ved 220 °C i ca. 10 min.
Tag brødet ud og
skær det i små hapsere.
Pizzadej: Rør 15 g
gær ud i 2 dl lunkent vand og tilsæt 250 g italiensk pizzamel.
Ælt dejen godt
igennem og tilsæt 1 tsk groft salt og 1 spsk olie.
Lad dejen hæve til
dobbelt størrelse ca. 1 time.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin