Pisk denne franske bistroklassiker op på få minutter ved
hjælp af din airfryer, kyllingebryst og sprøde panko-brødkrummer. Det er en
enkel, men imponerende middag for to, der faktisk er rigtig nem perfekt!
20 min forberedelse. 15
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
1 stor (ca. 300 g) kyllingebrystfilet
4 skiver skinke
4 skiver ost
50 g (⅓
kop) almindeligt hvedemel
1 æg
25 g (½ kop) panko brødkrummer
10 små cherrytomater
Til servering:
Dampede grønne bønner
Hvidløgsmør
* Tilberedning
Skær kyllingebrystet i halve vandret.
Læg 1 kyllingestykke på et stykke plastfolie og omslut med
wrap.
Brug en kagerulle til at banke jævnt, indtil den er 1 cm
tyk.
Pak kyllingen ud og top med 2 skiver skinke, som overlapper
lidt,
og top derefter 2 skiver ost.
Start fra en kort ende, rul kyllingen fast for at omslutte.
Hæft sammen med tandstikker.
(Bare rolig, hvis skinken eller osten stikker ud.
Det behøver ikke at være for pænt.)
Gentag med den resterende kylling, skinke og ost
for at lave 2 ruller i alt.
Kom melet i en lav skål. Pisk ægget i en separat skål.
Læg panko på en tallerken.
Overtræk 1 kyllingerulle i melet og ryst det overskydende
af.
Dyp i ægget og derefter i panko, tryk fast så det dækker.
Gentag med den resterende kyllingerulle, mel, æg og rasp.
Sprøjt kyllingerullerne med olie. Læg i en airfryer-kurv.
Kog ved 180 °C i 7 min.
Åbn airfryer-kurven og kom tomaterne i kurven.
Kog i yderligere 8 min, indtil kyllingen er gennemstegt
og tomaterne er bløde.
Fordel kylling og tomater mellem serveringstallerkener.
Server med grønne bønner toppet med hvidløgssmør.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------