Logo

Hvidløgsbrød i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidløgsbrød i airfryer 

 
Osteagtigt hvidløgsbrød har aldrig været så nemt! Snyd ved at bruge amerikanske pandekager, 10 cm, der er købt i butikken, og kog det i din airfryer på få min. Hullerne i brødene fanger endnu mere smeltet hvidløg og urtesmør end almindeligt brød, mens den bløde tekstur sikrer, at det bliver perfekt klistret hver gang.
10 min forberedelse. 8 min kogetid. 4 portioner

 
# Ingredienser
150 g saltet smør, ved stuetemperatur
¼ kop finthakket frisk persille
4 fed hvidløg, knust
1 tsk havsaltflager
300 g amerikanske pandekager, 10 cm, halveret
100 g (1 kop) revet osteblanding, fx 3 slags
 
* Tilberedning
Kom smør, persille, hvidløg og salt i en skål.
Fordel generøse teskefulde over hver brød-halvdel.
Drys en generøs knivspids ost over halvdelen af brød-halvdelene.
Arranger de resterende brød halvdele over osten for at lave halvmåne sandwich.
Overfør sandwich med skæresiden nedad til en airfryer kurv foret med alufolie.
Drys den resterende ost over.

 
Luftsteg i 8 min ved 180 °C til de er gyldne og osten er smeltet.
Ved servering pensles det resterende hvidløgssmør over.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her