Bananbrød med få ingredienser, fx mosede bananer, yoghurt,
mel, æg og uden sukker. De er små bidder, hvilket gør dem perfekte til en
snack, en sundere dessert eller madpakkefyld.
10 min forberedelse. 24
min kogetid. 18 stykker.
# Ingredienser
1 meget moden sort banan, skrællet
125 g (½ kop) græsk yoghurt
1 æg, let pisket
75 g (1/2 kop) selvhævende mel
50 g (1/3 kop) selvhævende fuldkornsmel
1/2 tsk kanel
90 g mørk chokolade (fx 70 % kakao), finthakket
* Tilberedning
Opvarm en airfryer i 3 min ved 180 °C.
Smør let en 6 hullers silikone mini muffinform (se Tips).
Mos banan i en stor kande. Tilsæt yoghurt og æg og pisk
sammen.
Bland mel, kanel og chokolade i en skål.
Hæld bananblandingen i og bland, indtil det er godt blandet.
Hæld 1 spsk bananblanding i hvert hul i muffinformen, og
luftsteg i 8 min, eller indtil de netop er gennembagte.
Lad det køle af i 2-3 min, før du fjerner fra formen og
gentager med resterende blanding.
Tips:
Hvis du ikke kan finde en 6-hullers silikone-muffinform,
kan du skære en 12-hullers i to, så den passer i airfryerens
kurv.
Hvis du vil tilføje lidt ekstra sødme til muffinsene,
så prøv at tilsætte 2-3 spsk sirup eller honning.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------