Logo

Råkost – med børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Råkost – med børnekokke 

 
At være med i køkkenet, styrker børnenes evner til at træffe sunde og varierede kostvalg. Det er godt samvær om noget spiseligt
4 personer

 
# Ingredienser
4 gulerødder
2 æbler
Lidt citronsaft

 
* Tilberedning
1. Riv gulerødderne groft.

 
2. Skær æblerne i tern og bland sammen med de revne gulerødder.

 
3. Pres lidt citronsaft over blandingen, så æblerne ikke bliver brune.

 
Råkost kan varieres på mange måder. Man kan rive eller snitte andre grønsager fx kål og rødbeder. Man kan blande med ristede kerner, nødder, frugt i tern osv. Mulighederne er uendelige.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her