Logo

Klassiske frikadeller - for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassiske frikadeller - for børnekokke 

 
Frikadeller er skøn aftensmad, og så er resterne perfekte til at tage med på madpakken dagen efter. Her er aftensmad til familien på ingen tid.
Tilberedningstid: 40 min. 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.
 
# Ingredienser
500 g hakket kalve- og flæsk
1 løg
1 æg
1 dl mælk
3 spsk havregryn
1 tsk salt
1 smule peber
2 spsk neutral olie

 
* Tilberedning
Kom løg, æg og mælk i et blenderglas og blend det, til løget er helt findelt.
Rør alle øvrige ingredienser sammen med løgblandingen, og lad farsen trække i køleskabet i en halv times tid. 
Varm olien på en pande, form frikadeller i hånden og steg dem på panden, til de er gyldne og gennemstegte. Det tager ca. 10 minutter. 
Server frikadellerne med kartofler og en salat.

 
Eller server dem på den gode gammeldags måde med kartofler, brun sauce og rødkål.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her