5 dl yoghurt naturel
5 blade husblas
2 æggehvider
3 spsk sukker
2 spsk flydende honning
reven skal af ½ appelsin
4 kiwi
1 banan
1 klasseblå vindruer eller grønne vindruer
Hæld yoghurten op i en stor skål. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5-10 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum, tilsæt 2 spsk sukker og pisk et øjeblik til. Bland honning og appelsinskal i yoghurten. Vend forsigtigt æggehvideskummet i.
Kram husblasen godt, læg den i en skål og smelt den til en tyktflydende masse ca 10 sek i mikroovnen eller i en kasserolle over svag varme. Bland husblasen med yoghurten. Hæld fromagen op i en pæn skål og lad den stå koldt i mindst 4 timer.
Skræl kiwi og banan og skær frugten i mindre stykker. Del vindruerne, fjern alle kernerne og skær druerne i kvarte. Bland al frugten med resten af sukkeret og servér det til fromagen.