(10 personer)
Gelé:
400 g Sekt.
4 g husblas.
50 g sukker.
20 g kakaobønner
Sukkerlage:
1 l vand.
500 g sukker.
Saft af ½ citron.
4 tsk valnødde Eau de-Vie.
60 halve udkernede vindruer
Valnødder Blanc Manger:
100 g mælk.
100 g valnødder.
250 g ymer.
125 g sukker.
375 g flødeskum.
1 blad husblas
Champagneskum:
3 ½ dl Champagne.
2 blade husblas
Gele: Varm halvdelen af Sekt'en op med sukker og tilsæt udblødt husblas.
Rør det godt.
Tilsæt resten af Sekt'en, køl ned og læg kakaobønner i.
Sukkerlage: Bring vand og sukker i kog.
Tilsæt citron og valnødde Eau-de-Vie og køl ned.
Læg vindruerne i lagen og lad trække et døgn.
Blanc Manger: Kog mælken op, tilsæt valnødderne og blend det hele.
Lad trække i 10 minutter og si derefter.
Tilsæt udblødt husblas, sukker og ymer og vend fiødeskum i.
Champagneskum: Lun 4 tsk Champagne og opløs de opblødte husblas.
Hæld resten af Champagnen i.
Hæld lagen i en siffon med 3 gaspatroner.
Anretning: Hæld lidt gelé i bunden af et cocktailglas.
Lav derefter en kant med vindruer.
Hæld gelé over vindruerne.
Tilsæt et tykt lag af Blanc Manger.
Sæt glasset på køl.
Sprøjt Champagneskum på inden servering.