En ikke sjælden søndagsdessert, hvis der skulle serveres lidt ekstra festligt. I dag er den gamle dessert næsten gået i glemmebogen.
Til 5-6 personer
5 blade husblas
2 æg
4 spsk sukker
reven skal og saft af 1 citron
4 dl piskefløde
3 spsk konc. ribssaft
2 spsk kakao
Læg husblasen i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og kom den revne citronskal og saft i.
Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad.
Pisk æggehvider og fløde stift.
Hæld den smeltede, afsvalede husblas i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres. Vend derefter de piskede æggehvider og fløde i.
Fordel blandingen i tre skåle.
Vend ribssaft i den ene, kakao i den anden og lad fromagen i den tredje skål forblive hvid.
Læg hurtigt de tre lag ovenpå hinanden i serveringsskålen.
Pynt evt. med flødeskum.