3 mellemstore squash
1 spsk smør eller margarine
1 spsk hvedemel
1 ¼ dl varm mælk
1 tsk citronsaft
¾ dl revet cheddarost
2 æggeblommer
4 æggehvider
Snit squashene i meget tynde skiver på råkostjernet og drys dem med salt.
Lad dem trække i et par timer, skyl dem og lad væden løbe fra i en sigte.
Læg dem i en kasserolle med ¾ dl vand og lad dem simre, til der er klare.
Lad dem dryppe af og lav en opbagning med smør, hvedemel og varm mælk.
Når den er tyknet, tilsættes squash, citronsaft, ost og de piskede æggeblommer.
Pisk æggehviderne, til de er stive og fold dem forsigtigt i squashblandingen.
Hæld den i et 1 liters smurt og melet soufflefad.
Sæt fadet i en bradepande med vand i bunden og bag souffleen ved 180ºC i 45 min.