Logo

Solbær sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g friske solbær
½ dl vand
40 g sukker afhængig af bærrenes sødme
 
Til solbærsaucen koges bær op med vandet, til bærrene er udkogte, sukkeret tilsættes og koger med, til det er smeltet.
Si saucen, og afkøl helt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her