Arbejdstid: 20 min. Stivnetid: 2 timer Fryse-egnet
(6 personer)
6 blade husblas
2 æg
50 g sukker
1-1 ½ dl sherry
25 g mandler
25 g chokolade
3 dl piskefløde
1 lagkagebund
Pynt:
3 blade husblas
1 lille dåse abrikoser
1 lille klase vindruer
2 dl abrikoslage
Udblød husblasen i koldt vand.
Pisk æggeblommer godt med sukker og pisk sherry i sammen med hakkede mandler og chokolade.
Smelt husblasen - lad den svale lidt, inden den hældes i fromagen i en tynd stråle, mens der piskes.
Pisk æggehvider og fløde til skum og kom det i.
Kom en lagkagebund i en springform (uden bund) 22 cm i diameter, og kom fromageblandingen herpå.
Lad den stivne.
Tag ringen af springformen og læg abrikoser og druer dekorativt på fromagen.
Kom de 3 blade husblas i koldt vand.
Smelt dem i lidt af abrikoslagen.
Lad det svale, til det begynder at gelere.
Fordel geleen over frugten.