Logo

Ribssorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl syltede ribs
1 dl vand
3 past. æggehvider
 
Bland ribs og vand og sæt det i fryseren til det er halvfrossent, ca. 1 time.
Pisk æggehviderne til stift skum.
Vend æggehviderne i de halvfrosne ribs og sæt det i fryseren igen i ca.
2 timer.
Rør i det engang i mellem.
Tag isen ud en ½ time før servering og pisk isen igennem med
håndmixer, kort før servering. så bliver den let og luftig.
Serveres i portionsskåle med ribs til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her