Logo

Rabarberparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rabarberstilke
2 dl sukker
kornene af ½ stang vanilje
1 ½ dl piskefløde
 
Skær de skyllede rabarberstilke i centimeter-lange stykker, bland dem i en ovnfast skål med sukker og vaniljekorn, og stil skålen tildækket i den 150° varme ovn i ½ time.
Lad blandingen afkøle lidt og purer den i blenderen.
Kom pureen i en egnet form og stil den i fryseren i ca. 2 timer til massen
er halvfrossen.
Pisk den igennem og bland den omhyggeligt med den stiftpiskede fløde.
Sæt denne parfaitmasse tildækket tilbage i fryseren i mindst 4 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her