Logo

Rabarberkompot med mynte og vaniljeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Enkel og superlækker sommerdessert. Server gerne kompotten lidt lun!
Enkel og superlækker sommerdessert. Server gerne kompotten lidt lun!

200 g rensende rabarber
100 g sukker
korn af 1 stang vanilje
saft af 1 citron
5 stilke frisk mynte
4 kugler god italiensk vaniljeis

A. Skær rabarberne i 3 cm lange stykker.
Kom rabarber, sukker og vaniljekorn i en gryde, og lad rabarberne simre ved svag varme i ca. 10 min., til de er møre.

B. Smag rabarberne til med citronsaft, og vend med hakket mynte.

Server med en kugle vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her