Logo

Rabarber i gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g rabarber
300 g rabarber til saft
140 g sukker
15-20 mynteblade, snittet fint
2 blade husblas

Skær de 375 g rabarber i mindre stykker på tværs. Kør resten gennem saftpressen. Fjern det grå skum der lægger sig på toppen.

Bland rabarberstykker med sukker, lad dem trække 30 minutter. Bag i ovnen ved 175 º til rabarberne er møre og sukkeret er helt opløst. Rør rundt et par gange undervejs. Tilsæt mynten et par minutter før rabarberne tages ud. Si saften fra. Smelt husblasen i 2 spsk varm saft. Bland med den pressede saft og tilføje så fraset saft til i alt 1 ¾ dl Justér evt. med sukker. Brug overskydende saft til saftevand - eller i flødeskum. Fordel blandingen i individuelle forme beklædt med husholdningsfilm (polyætylen). Stil koldt 3-4 timer til geléerne forsigtigt kan vendes ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her