75 g margarine
75 g hvedemel
¼ liter mælk
1 knsp.salt
2 spsk sukker
4 æg
1 knsp.bagepulver
Sauce:
½ liter rå hindbærsaft eller saftsauce
Margarine og hvedemel blandes sammen, og mælken spædes i lidt efter lidt. Når afbagningen slipper gryden, fjernes den fra varmen, og salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i efterhånden under stadig omrøring. Når dejen er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående, må der ikke tilsættes mere æg. Bagepulveret blandes i, lige før dejen fyldes i en smurt, raspstrøet randform. Kogetid i vandbad i ovnen: 40 min. ved 175º. Større portioner fyldes i buddingform med låg og koges i 1-1 ½ time. Buddingen vendes ved anretningen og skal serveres med det samme, da den hurtigt falder sammen. Lidt af saucen hældes midt i randen, resten serveres til.