(Til 4 personer)
4-6 æbler
4 hele blommer
Kanel
Rørsukker
Limecreme:
250 ml MAIZENA Cremefine Naturell 20%
Skallen og saften fra en lime
Rørsukker
Skær æblerne i både og fjern kernehuset.
Halver blommerne og tag stenene ud.
Læg frugterne i et ovnfast fad og vend dem lidt rundt.
Drys med kanel og rørsukker efter behag og bag dem ved 225ºC i ca. 15 min.
Riv skallen fra limefrugten ned i Cremefine Naturell og pres herefter saften i.
Smag til med rørsukker.
Server til de lune frugter.
Tips: Læg bagepapir i det ovnfaste fad inden frugten kommes i, så brænder den ikke på.
Prøv at røre passionsfrugt i Cremefine Naturell i stedet for lime.
Bag æblerne uden blommer og server med friske hindbær til.
Server evt. med pisket Cremefine til Piskning i stedet for Cremefine Naturell.