Logo

Nougattrøffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nougattrøffel

# Ingredienser 
200 g nougat
½ dl mælk
38% flødechokolade
Formstøbt plade med hjerter (købes hos en vel­ass. isenkræmmer)

* Tilberedning 
Smelt flødechokoladen, hæld den i formen, vend formen, så overskydende chokolade løber af og skrab formen ren på overfladen. 
Lad stå ved ca. 15 ºC i ½ times tid, til cho­koladen er stivnet.
 
Smeltet nougat og mælk blandes, sprøjtes i cho­kolade-skallerne og stilles på køl til næste dag med film over, så der ikke dannes skorpe. 
 
Dagen efter: Vend hjerterne ud.
Læg overtræk med smeltet fløde­chokolade, drys med pynt og lad stå til den har sat sig.
Server! - En sød hilsen til portvinen
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her