Logo

Marengsbund med hindbærflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marengsbund med hindbærflødeskum

12 personer 2 bunde, 22 cm i diameter

Marengsbund
6 æggehvider
125 g sukker
190 g blandet sukker og flormelis (95 g af hver)
1 tsk revet skal af citron

Hindbærflødeskum
7 ½ dl fløde
1 kg hindbær
Lidt flormelis

Pisk æggehviderne halvstive.

Pisk videre, og kom de 125 g sukker langsomt i, mens æggehviderne piskes helt stive og blanke.
Sigt flormelis og sukker over de stiftpiskede æggehvider og fold forsigtigt citronskallen og sukkeret i, massen må ikke blive flydende.
Form marengsen på bagepapir med en sprøjtepose og stjernetyl til 2 bunde (marengsdejen skal bages straks).
Sæt pladen i ovnen ved 100°C med ovndøren på klem, og lad marengsene tørre, til de kan løftes fra papiret uden at hænge i - ca. 1 time.
Marengsbundene lægges på 2 lagkagefade.

Fløden piskes stiv, heri vendes forsigtigt halvdelen af hindbærrene, og cremen smages til med flormelis og fordeles på bundene.

Bundene pyntes med resten af hindbærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (16 stemmer)
Siden er blevet set 16.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her