Logo

Makrontærte med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 10 min. Bagetid: ca. 30 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

100 g mandler
50 g makroner
150 g flormelis
3 æggehvider
Fyld: flødeskum, henkogt frugt og nøddeflager

Hak mandlerne meget fint og knus makronerne.
Bland begge dele med flormelisen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Kom det i en springform uden bund og bag det ved 175ºC i ca. en halv time - bunden skal være helt sprød og tør, er den ikke det, så giv den lidt mere i ovnen.
Lad bunden svale helt, inden flødeskum lægges på.
Kom henkogt frugt over og drys med nøddeflager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her