Logo

Linseskaller med citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 linseskaller
2 citroner
2 æg
75 g sukker
evt. flødeskum eller frugt
 
Fintrevet citronskal, citronsaft, æg og sukker kommes i en gryde (ikke aluminium - da det misfarver cremen).
Pisk ingredienserne godt sammen og fortsæt med at piske over svag varme, til cremen bliver tyk - den må ikke koge.
Hæld den færdige creme i linseskallerne.
Pynt evt. med lidt flødeskum eller frugt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her