400 ml. kokosmælk (fra dåse)
1 stang vanilje
3 æggeblommer
150 g sukker
¾ dl spilkogende vand
reven skal af 1 usprøjtet citron
8 blade husblas
3 stiftpiskede æggehvider
Giv kokosmælken et opkog med den flækkede vaniljestang, rør så vaniljekornene falder ud af stangen. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Pisk den kogende kokosmælk i, i en tynd stråle og pisk, til massen er cremet og luftig, til massen er cremet og luftig. Tilsæt citronskal. Udblød husblasen 5 min. i koldt vand, vrid vandet fra og smelt det ved at overhælde det med ¾ dl spilkogende vand. Hæld det i æggecremen på én gang. Køl af og lige før det begynder at stivne, vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Klip et stykke bagepapir ud på 22 i diameter og læg det i bunden af en springform. Fyld fromagen i og stil den i køleskabet natten over. Servér med frisk frugt fx. ananas eller kiwi.