Logo

Kokos- og ananasis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds ananasringe i egen saft (ca. 565 g)
2 æggeblommer
3 spsk sukker
¾ dl ananassaft (fra dåsen)
½ spsk friskpresset citronsaft
40 g kokosmel (ca. 1 dl)
1 spsk mørk rom
¼ l piskefløde
Tilbehør: Pyntes med halve ananasskiver og mynteblade.
 
Hæld saften fra ananasringene og gem den.
Tag 4 ringe fra til serveringen.
Bland æggeblommer, sukker, ananassaft (¾ dl) og citronsaft i en
kasserolle.
Varm blandingen op under omrøring, til den tykner.
Køl cremen af.
Del de sidste 6 ananasringe i mindre stykker og blend dem til en puré.
Vend ananaspuré, kokos, og rom i den afkølede creme.
Pisk fløden stiv.
Vend flødeskummet i ananascremen og hæld den i en metalform (ca. 1 liter).
Dæk formen med alufolie og frys isen i 4-5 timer.
Rør i den 2-3 gange under indfrysningen.
Isen skal være blød ved serveringen, hvor den formes som kugler og
anrettes på et fad med pynten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her