En meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et
mellemmåltid, dessert eller hvis du trænger til lidt godt.
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 40 min.
# Ingredienser til Klassisk koldskål:
1 bæger pasteuriserede æggeblommer (svarer til to
æggeblommer)
4 spsk sukker
1½ tsk vaniljepulver (rent vaniljepulver, ikke
vaniljesukker)
½ l Kærnemælk
½ l tykmælk
1 citron, saften heraf
*
Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det hvidt og
luftigt.
Tilsæt vaniljepulver og pisk det sammen med æggesnapsen.
Tilsæt tykmælk og kærnemælk og pisk koldskålen til massen er
jævn.
Smag til med citronsaft.
Lad gerne koldskålen trække i køleskabet i 30 min. inden
servering.
Server evt. med kammerjunker og friske bær til.