Logo

Kirstens blommedessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 glas (700 g) blommer eller friske blommer
4 tsk Maizenamel
 
Dej:
4 æg
1 dl sukker
50 g hasselnødder
4 spsk makronrasp eller 8 makroner
2-2 ½ dl piskefløde
 
Blommerne (uden sten) + 2 dl saft hældes i et ovenfast fad. Maizenamel sigtes og drysses over blommerne.
Fadet sættes i ovnen i 15 min. ved 225°C, når der bruges friske blommer skal fadet sættes i ovnen i 20 min ved 175°C.
Æggeblommerne fra de 4 æg røres ud i 1 dl sukker, hasselnøderne hakkes og blandes i sammen med makronraspen.
Heri vendes æggehvide fra de 4 æg, som er pisket stiv.
Denne masse lægges over blommerne i fadet, og det hele sættes tilbage i ovnen i 30 min. ved 175°C.
Desserten serveres lun med kold flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her