Logo

Jordbærsoufflè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær mosede eller blendet
4 æggeblommer
4 stiftpiskede hvider
6 spsk sukker
reven skal af 1 appelsin
8 blade husblas udblødt og smeltet
½ l piskefløde
 
Brug en skål med høje kanter.
Bind et stykke pergamentpapir dobbelt rundt om formen, så der dannes
en 5 cm høj kant.
Bærrene moses eller blendes.
Pisk æggeblommer med sukker og reven appelsinskal.
Tilsæt husblas.
Bland bærrene i og når blandingen begynder at stivne flødeskummet og
hviderne.
Hæld det op i skålen, så det står ca 3-4 cm op over skålens kant.
Stilles i køleskab i mindst 1 time.
Tag papiret af kanten og pynt desserten med flødeskumstoppe og hele
små jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her