Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev
hvor perfekt det harmonerer.
4 personer Arbejdstid: 15 min. (Flasken tv. på billedet) (th. ses jordbærsaft)
#
1 vaniljestang
4-5 spsk rørsukker
2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
1 liter kærnemælk
½ liter tykmælk
300 g jordbær
Pynt: jordbær
½ bundt frisk mynte
*
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og bland dem med
rørsukkeret.
Pisk æggeblommerne sammen med vaniljesukkeret til sukkeret
ikke knaser.
Pisk kærnemælk og tykmælk i.
Skyl jordbærrene, og nip dem.
Blend dem til puré med en stavblender.
Bland jordbærpuréen i koldskålen, og blend det godt sammen.
Server koldskålen iskold med lidt ekstra jordbær skåret i
skiver og lidt frisk mynte på toppen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin