Logo

Jordbærkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g frosne jordbær
1 l kærnemælk
⅔ spsk sukker
 
Først blendes jorbærene til en lind grød. Dernæst tilsættes
kærnemælk og sukker og hele blandingen blendes til mere og voila -
jordbærkoldskål.
 
Tips: Spises rent, med ander hele frugter og/eller kammerjunker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her