Logo

Isdessert med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej til bund:
2 æggeblommer
30 g let mayonnaise
30 g hvedemel
lidt kanel
ca. 1 tsk vaniljeessens
1 tsk bagepulver
25 g skummetmælkspulver
 
Is:
100 g frosne hindbær
125 g græsk yoghurt
lidt sukker / SØD
vaniljekorn
romessens
 
Marengs:
2 æggehvider
lidt sukker / SØD
 
Dejen til bunden blandes.
Rul den ud og fordel den i et lille fad.
Bunden forbages ca. 20 min. ved 175°C. Afkøles.
De frosne hindbær blendes med græsk yoghurt og smages til med SØD,
vanilje og romessens.
Fordel isen på den forbagte bund.
Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt SØD.
Fordel marengsen over isen og sæt desserten i ovnen ved 225°C i ca. 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her