Logo

Is med chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min.
(4 personer)

½ liter vaniljeis
1 appelsin
evt. appelsinlikør
hakkede nøddekerner Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
2 dl fløde

Begynd med chokoladesaucen:
Smelt chokoladen med fløden.
Skræl appelsinen og del den i små stykker.
Kom appelsinstykkerne i portionsglas og hæld evt. lidt likør over.
Kom isen herpå og hæld den varme chokoladesauce over.
Drys med hakkede nøddekerner.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her