1 dl vand
150 g sukker
2 spsk citronsaft
150 g hindbær (frosne kan bruges)
2 dl fløde
Hvid chokosauce:
100 g hvid chokolade
1 dl fløde
2 spsk frisk presset appelsin saft.
1 tsk revet skal af en usprøjtet appelsin.
evt. friske hindbær til pynt
En hjerteform ca. 5 dl
Kog vand sukker og citron saft sammen 4-5 min.
Kom hindbærrene i kog kort op.
Pres massen gennem en sigte og køl den af.
Pisk fløden til skum og rør saften i.
Fordel massen i en hjerteform foret med plastfilm (behøves ikke hvis det er silicone forme)
Frys isen i mindst 6 timer.
Hak chokoladen fint.
Kog fløden op tag gryden fra varmen og rør fløden i den hakkede chokolade.
Rør til chokoladen er smeltet smag til med appelsin saft og skal.
Server hjertet med chokosaucen og pynt evt. med friske hindbær.