Logo

Hasselnøddeparfait med melonkugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
1 ¼ dl flormelis
3 dl piskefløde
1 dl hasselnødder ristede og fri for skaller
1-2 tsk pulverkaffe
1 honningmelon
½ vandmelon
blade fra citronmelisse
 
Pisk æg og flormelis luftigt.
Mærk med en finger på skålens kant, om sukkeret er opløst i æggedejen.
Pisk fløden stiv og hak hasselnødderne i en køkkenmaskine.
Bland æggedej, fløde, nødder og pulverkaffe.
Hæld massen i en ismaskine.
Kom den frosne ismasse i en aflang form, dæk formen til og stil den i
fryseren i ca 4-5 timer eller længere.
Du kan også bruge isen direkte fra ismaskinen, konsistensen er da som soft ice.
Grav kugler ud af melonen med et kuglejern.
Læg kuglerne i nogle glas eller skåle og kom en klat is over.
Pynt med citronmelisse og servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her