Logo

Grillede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

jordbær med stilk
tesukker
cremefraiche
rom eller kirsebærlikør

Dyp let fugtige jordbær i tesukker, og sæt dem på rad og række i et ovnfast fad.
Sæt fadet under ovngrillen, og når bærrene begynder at få mørke fregner, tages fadet ud.
Jordbærrene serveres med iskold cremefraiche, smagt til med rom eller kirsebærlikør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her