6 spsk vand
50 g smør
5 spsk hvedemel
½ tsk sukker
1 æg
Hindbærpuré:
200 g frosne hindbær optøede
2 spsk sukker
Fyld:
100 g flødeost naturel i mindre stykker
2 spsk appelsinsaft friskpresset
1 tsk sukker
½ tsk appelsinskal fintrevet
Bring vand og smør i kog og tilsæt hvedemel og sukker.
Varm dejen igennem under omrøring til den slipper gryde og ske.
Kom dejen i en skål og lad den køle af i ca. 2 min.
Pisk ægget let sammen og pisk det i dejen lidt efter lidt.
Dejen må ikke være for lind.
Form dejen med 2 teskeer til 18 små boller og sæt dem på en plade med
bagepapir.
Bag vandbakkelserne midt i ovnen.
Tag vandbakkelserne af bagepladen og lad dem køle af.
Hindbærpuré: Pres hindbærrene gennem en sigte og smag til med sukker. Stil hindbærpuréen tildækket i køleskab i mindst ½ time.
Fyld: Pisk flødeosten blød med appelsinsaft, tilsæt lidt ad gangen, og pisk til osten er jævn og cremet.
Smag til med sukker og appelsinskal.
Fordel ostefyldet i vandbakkelserne.
Anret dem med hindbærpuréen på 6 tallerkener.
Bages ca. 25 min. ved 200ºC