4 personer
4 kugler vaniljeis
1 mangofrugt
250 g hindbær
250 g jordbær
1 banan
2 ferskner
1 rød grapefrugt
2 appelsiner
1 kiwi
Saften fra 1 citron
2 spsk flormelis
Nogle jernurtblade eller lavendelblomster
Frugtsalaten bør tilberedes så sent som muligt, inden den skal serveres, for at være så frisk som muligt. Coulis'en må ikke blendes for længe, så bliver den for lys, og farvekontrasterne tones for meget ned.
Halvdelen af jordbærrene og hindbærrene blendes. Tilsæt saften fra ½ citron og flormelis. Sigt det hele gennem en finmasket sigte, og sæt det koldt. Skræl grapefrugten og appelsinerne, og del dem i både. Tilsæt den overskydende saft til jordbær-hindbær Coulis'en.
Skær bananen og kiwien i skiver. Skræl ferskenerne og skær dem i tynde skiver. Skær mangofrugten over i to halvdele og fjern stenen; skræl de to halvdele og skær frugtkødet i tynde skiver.
Dæk bunden af fire tallerkener med coulis. Arrangér frugterne og bærrene harmonisk ovenpå og lad der være en tom plads i midten.
Lige før serveringen lægges en stor kugle vaniljeis i midten. Pynt med jernurtblade eller lavendelblomster.