Logo

Frugtsalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

1 pære

1 blodappelsin

½ ananas

200 g blandede bær (jordbær, hindbær, blåbær)

1 lime

1 spsk ahornsirup

*

A. Skyl pæren, skær den i kvarte, fjern kernehuset og skær frugtkødet i stykker.

Pil appelsinen og skær den i tynde skiver eller små stykker.

 

B. Skær ananasen i skiver, skræl dem, skær den hårde midterstilk væk og skær skiverne i mindre stykker.

 

C. Nip bærrene og skyl dem kort. Bland alle frugterne forsigtigt.

 

D. Pres limefrugten, rør saften med ahornsirup og hæld den over frugtsalaten.

 

Per Portion 511/122 kJ/kcal. 1 g protein. 0 g fedt. 25 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her