Logo

Frugtsaft-is - sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saft, vand og sukker efter smag i alt ½ liter
2 æggehvider, stiftpiskede
evt. 1 dl piskefløde, pisket til skum

Saft, vand og sukker blandes, til man har ½ liter stærk saft, der ikke er for sød. Sukker kan nemlig ikke fryse. Brug evt. kogende vand, så sukkeret smelter hurtigt. Den kolde saft fryses med omrøring hver time. Isen skrabes fra siderne ind mod midten, så den ikke
“nålefryser”. Når isen er halvfrosset, blandes æggehvider og flødeskum forsigtigt i, og isen fryses straks videre i ro, til den er stivfrosset.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her