1 stor eller 4 mindre meloner
sukker
2 æbler
2 pærer
2 dl ribs
1 klase grønne vindruer
Garnering: Nogle ribsklaser
Mandelfløde:
3 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker
50 g marcipan
Skyl melonen og skær et låg af et stykke nede. Skrab kernerne ud og
grav det meste af frugtkødet ud med en ske. Skær frugtkødet i
terninger, læg det i en skål og drys med lidt sukker.
Skræl æbler og pærer, del dem i både og fjern kernehuset.
Skær frugterne i terninger og læg dem i skålen.
Drys med lidt sukker.
Skyl ribsene, rib dem og kom dem i skålen.
Skyl druerne, del dem og fjern kernerne.
Kom dem i skålen og drys med lidt sukker og bland forsigtigt.
Skær en tynd skive af i bunden af melonen, så den står fast.
Stil den på et fad og fyld melonen med frugtsalaten.
Pynt med ribsklaser.
Pisk fløden stiv, men ikke hård og smag til med vaniljesukker.
Riv marcipanen groft og bland den i flødeskummet.
Servér melonen med mandelfløden ved siden af.