Logo

Friturestegte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 cox orange æbler
½ dl rom
Frituredej:
150 g hvedemel
1 spsk flormelis
et nip salt
2 dl hvidvin
2 æg
40 g smør
olie til friturestegning
flormelis til pynt
 
Æblerne skal skrælles, og da æblerne skal ende som ringe, må man få kernehuset ud, der findes et lille fiks lille "instrument" der er beregnet til den slags opgaver, og æblerne skæres i skiver og marineres i rommen. Bland hvedemel, sukker og salt i en skål, tilsæt vinen derefter æggene og bland det forsigtig sammen, til en jævn dej, ikke for flydende.
Smelt smørret og hæld det i dejen.
Dyb æbleringene i dejen, og steg dem i meget varm olie.
Server drysset med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her