2 plader fillodej
2 æggeblommer
sukker
Brombæris:
5 æggeblommer
200 g sukker
½ l piskefløde
½ vaniljestang
250 g friske eller frosne brombær
sukker
fillodej: fillodejspladen deles i tre rektangulære stykker med en bredde på ca. 9 cm.
Herefter pensles pladerne med sammenpisket æggeblomme, drysses med sukker og rulles om et smurt rustfrit stålrør.
Bages i ovn ved ca. 180ºC i ca. 4 minutter (til den er gyldenbrun).
Herefter skal rørerne afkøles.
Brombæris: Æggeblommer, sukker og vaniljekorn piskes til en let og luftig masse.
Brombærrene hakkes groft og drysses med sukker.
Den letpiskede fløde og brombærrene vendes i æggemassen, hvorefter
massen hurtigt hældes i fryseforme.
Isen lægges i fryseren.
Tips: Benyt eventuelt andre bær eller frugter.