Logo

Ferskner, bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende dessert med bagte ferskner, hindbær, makroner og fløde. Så hvis man har en sød tand, er denne dessert lige noget for dig. Velbekomme.

 

4 Personer

4 ferskner
200 g hindbær
sukker
4 spsk fløde
8 spsk knuste makroner
4 tsk mandelsplitter
4 tsk margarine

Læg de halve ferskener med hullet opad i et lille ovnfast fad.
Fordel hindbærrene udenom og drys med sukker. Dryp lidt fløde i hvert hul, fyld efter med knuste makroner. Øverst drysses nogle mandelsplitter og til sidst en smørklat øverst.

 

Sæt fadet i forvarm ovn 180º i 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her