Logo

Fersken is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

8 modne ferskner
3 æggeblommer
¾ dl sukker
3 dl piskefløde

Overhæld fersknerne med kogende vand og pil dem. Del dem, fjern stenene og kom kødet i blenderen.
Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Tilsæt de blendede ferskner. Pisk fløden stiv og vend den i med let hånd.
Sæt blandingen i fryseren 4-5 timer.
Anret fersken-isen portionsvis med et par skiver fersken og et stænk likør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her